🎉 Mix, match og stack dine smykker. Køb to smykker eller flere og spar ekstra 20% 🎁
Menu
Clear Carats
Cart 0 0,00 kr.
Kurv

81 75 75 75

Cart 0 0,00 kr.

Clear Carats Infinity tennisarmbånd i 14 kt. hvidguld og 0.99 carat diamanter

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

8.950,00 kr.14.995,00 kr.

Clear Carats Infinity tennisarmbånd i 14 kt. hvidguld og 0.99 carat diamanter

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

8.950,00 kr.14.995,00 kr.

Varenr: 600010 – Clear Carats Infinity Tennisarmbånd i 14 kt guld med 0.99 ct brillantslebne diamanter.

Fåes med både naturlig diamant – kvalitet: GH/SI samt lab-grown diamant – kvalitet: FH/VS

Vælg om det skal være med naturlig eller lab-grown diamant og lær og læs mere om Diamant typerne længere nede på siden –

Alle smykkerne fra Clear Carats of Copenhagen kollektioner leveres med certifikat samt i smykkeæsker. Vi er autoriseret forhandler af alle vores smykker som, er din garanti for at du modtager et 100 % originalt smykke.

Clear Carats Care

Bær dit diamantsmykke som du vil – vi dækker reparation og service i op til 5 år.
Læs om alle Clear Carats Care fordelene under udvidet garanti.

kortlogo

Beskrivelse

Tennisarmbånd i 14 kt. guld med de smukkeste, funklende brillantslebne diamanter på i alt 0.99 ct. fattet hele vejen rundt. Vores Infinity tennisarmbånd er helt unikt designet med mindst muligt ædelmetal omkring diamanterne samt små huller på indersiden af armbåndet. Det åbne design på skinnen, får diamanterne til at glitre fra alle retninger, når de fanger solen og lyset. og giver derved mulighed for meget mere lysrefleksion til diamanterne end traditionel design. Diamanterne er omfattet af 4 elegante grapper hvilket er den klassiske fatning for tennisarmbånd samt monteret med kasselås og 2 sikkerhedshasper.

Det klassiske og ikoniske Infinity tennisarmbånd er en tidløs klassiker, og er utroligt smuk på enhver kvindes arm. Det er smalt, enkelt og feminint og kan bruges alene eller sæt det sammen med en af dine andre smykker for for dit eget signatur look. Råt eller feminint, du bestemmer selv.

Smykkerne er kendetegnet af luksus, og er en del af vores diamantkollektion, som vi virkelig har kælet for. Vi har udelukkende anvendt de bedste materialer, og de er perfekte som gave eller blot som selvforkælelse.

Kort forklaring  on naturlige diamanter kontra lab-grown diamanter:

NATURLIGE DIAMANTER

Naturlige diamanter bliver skabt i jordens indre under ekstrem varme og tryk. Via en naturlig kemisk proces og påvirkning opstår dette krystaller som vi kender som verdens hårdeste materiale. Et krystal der funkler i regnbuens farver, men først når det bliver spaltet slebet og poleret. Det et kæmpe stort og utroligt krævende arbejde, med flere tons jord der skal graves igennem bare at finde et enkelt diamantkrystal. Kvaliteten på de på de opgravede diamanter har også stor variation. Det er kun ca. 10% der er fine og gode nok til at blive brugt som de brillantslebne diamanter som vi kender fra diamant smykker.

Det er denne sjældenhed og kæmpe arbejde der gør diamanter så eftertragtet, kostbare og så ufatteligt smukke som de er.

LAB-GROWN DIAMANTER

Lad os slå  fast… de lab-grown diamanter er ÆGTE diamanter på helt lige fod med de naturlige diamanter. De laboratorieskabte diamanter er skabt af mikroskopiske carbonfrø fra en naturlig diamant. Med en avanceret teknologi fremstilles disse diamanter under ekstremt tryk og varme. Man efterligner altså blot naturen, men under mere kontrollerede forhold. På den her måde får man kun de rene diamanter og ikke det store ”spild” som med den naturlige diamanter. Det er mere bæredygtigt for vores miljø.

Yderligere informationer

Ædelmetal

14 kt hvidguld

Antal sten

89 stk

Carat

0.99 ct

Længde

18 cm.

Overflade

Blank

Højde/Bredde:

H:2.13 mm x B:1.45 mm

Vægt

ca. 3.60/3.82 gram

Diamant

Lab-grown diamant – kvalitet: FH/VS, Naturlig diamant – kvalitet: GH/SI

CLEAR CARATS køberbeskyttelse

Måske vil du også være vild med

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til, at du har tilføjet nogle produkter til din kurv endnu.