✨ Mix & match. Køb 2 og spar ekstra 20% på det billigste. 💎💍
Spar 10% ekstra på alt ☀ Summer sale
Menu
Cart 0 0,00 kr.
Kurv

81 75 75 75

Cart 0 0,00 kr.

26116 – Klassisk tennisarmbånd i 14 kt. guld eller hvidguld og 3.0 ct

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Fra 22.995,00 kr.

26116 – Klassisk tennisarmbånd i 14 kt. guld eller hvidguld og 3.0 ct

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Fra 22.995,00 kr.

Delbetaling med ViaBill eller Anyday

Varenr: 26116-3 – Tennisarmbånd i 14 kt hvidguld med 61 stk brillantslebne diamanter – Total 2.0 ct. Tennisarmbåndet er med klassisk kasselås samt 2 sikkerhedshasper.

Fåes med minede diamant – kvalitet: GH/SI samt i lab-grown FG/VS

Alle smykkerne fra Clear Carats of Copenhagen kollektioner leveres med certifikat samt i smykkeæsker.

Vælg om det skal være med naturlig eller lab-grown diamant og lær og læs mere om Diamant typerne længere nede på siden –

 

Clear Carats Care

Bær dit diamantsmykke som du vil – vi dækker reparation og service i op til 5 år.
Læs om alle Clear Carats Care fordelene under udvidet garanti.

kortlogo
Varenummer: 26116-3 Kategorier: , , Mærke:

Beskrivelse

Opgrader din smykkesamling med dette tidløse og elegante tennisarmbånd med brillanter fra Clear Carats. Dette mesterværk er designet til at fange lyset og skabe en uimodståelig glans, som vil få dig til at stråle ved enhver lejlighed, og er er indbegrebet af elegance og raffinement. De brillantslebne diamanter, der er nøje udvalgt for deres enestående klarhed og glans, er omhyggeligt indfattet i en fleksibel kæde af 18 karat hvidguld. Armbåndet er designet til at ligge behageligt på håndleddet, hvilket gør det perfekt til både daglig brug og særlige lejligheder.

Hos Clear Carats værdsætter vi kvalitet og håndværk. Hvert armbånd er skabt med stor præcision og omhu, hvilket sikrer et smykke, der ikke kun er smukt, men også holdbart.

Dette tennisarmbånd er den ideelle gave til en elsket person eller som en forkælelse til dig selv. Med sin tidløse skønhed og klassiske design vil det bringe glæde og elegance til enhver smykkesamling.

Bestil dit tennisarmbånd med brillanter fra Clear Carats i dag og oplev luksus og skønhed som aldrig før. Alle smykkerne fra Clear Carats of Copenhagen kollektioner leveres med certifikat samt i smykkeæsker. Vi er autoriseret forhandler af alle vores smykker som, er din garanti for at du modtager et 100 % originalt smykke.

Kort forklaring  om naturlige diamanter kontra lab-grown diamanter:

NATURLIGE DIAMANTER

Naturlige diamanter bliver skabt i jordens indre under ekstrem varme og tryk. Via en naturlig kemisk proces og påvirkning opstår dette krystaller som vi kender som verdens hårdeste materiale. Et krystal der funkler i regnbuens farver, men først når det bliver spaltet slebet og poleret. Det et kæmpe stort og utroligt krævende arbejde, med flere tons jord der skal graves igennem bare at finde et enkelt diamantkrystal. Kvaliteten på de på de opgravede diamanter har også stor variation. Det er kun ca. 10% der er fine og gode nok til at blive brugt som de brillantslebne diamanter som vi kender fra diamant smykker.

Det er denne sjældenhed og kæmpe arbejde der gør diamanter så eftertragtet, kostbare og så ufatteligt smukke som de er.

LAB-GROWN DIAMANTER

Lad os slå  fast… de lab-grown diamanter er ÆGTE diamanter på helt lige fod med de naturlige diamanter. De laboratorieskabte diamanter er skabt af mikroskopiske carbonfrø fra en naturlig diamant. Med en avanceret teknologi fremstilles disse diamanter under ekstremt tryk og varme. Man efterligner altså blot naturen, men under mere kontrollerede forhold. På den her måde får man kun de rene diamanter og ikke det store ”spild” som med den naturlige diamanter. Det er mere bæredygtigt for vores miljø.

Yderligere informationer

Ædelmetal

14K guld, 14K hvidguld

Antal sten

43 stk á 0,034 – 18 stk á 0,03

Længde

18 cm.

Overflade

Blank

Slibning

Brillantsleben

Carat

3.00 ct.

Diamant

Lab-grown diamant – kvalitet: FH/VS, Naturlig diamant – kvalitet: GH/SI

Vægt

Ca. 7,5 gram kan variere efter vægt.

CLEAR CARATS køberbeskyttelse

Måske vil du også være vild med

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til, at du har tilføjet nogle produkter til din kurv endnu.