✨ Mix & match. Køb 2 og spar ekstra 20% på det billigste. 💎💍
Spar 10% ekstra på alt ☀ Summer sale
Menu
Cart 0 0,00 kr.
Kurv

81 75 75 75

Cart 0 0,00 kr.

Ægthedsgaranti

Når du handler hos Clear Carats, giver vi ægthedsgaranti for alle vores diamanter.  

Hos Clear Carats forhandler vi eksklusive diamantsmykker, og vi garanterer for både ægthed og etisk forsvarlige forhold. Vi stiller markante krav til vores diamanter, både til symmetri, proportioner og andre kvalitetsindikatorer, men i særdeleshed til produktionsforhold og de omstændigheder hvorunder diamanterne sælges.

Ingen konfliktdiamanter

Når du køber diamanter hos Clear Carats, kan du gøre det med god samvittighed – velvidende, at der ikke er tale om såkaldte konfliktdiamanter.

Konfliktdiamanter er diamanter, der sælges med det formål at erhverve finansielle midler til krigsføring eller andre konflikter, primært i Afrika. Hos Clear Carats tager vi skarp afstand til sådanne aktiviteter. Hverken vi eller vores kunder, skal være en del af disse omstændigheder. Clear Carats indgår derfor i Kimberley-processens certificeringsordning, der via internationale bestræbelser gør alt for at komme konfliktdiamanter til livs.

En del af Kimberley-processens certficeringsordning

Kimberley-processens certificeringsordning er et initiativ, startet på baggrund af bekymringer for både diamantindustrien og civilsamfundets forbruger- og menneskerettigheder. Ordningens medlemmer repræsenterer tilsammen medlemslande, der står for 99 % af diamantproduktionen internationalt.

Hos Clear Carats støtter vi aktivt op om denne certificeringsordning og derved kan vi garantere, at Clear Carats udelukkende forhandler konfliktfri diamanter.

Registreret hos Ædelmetalkontrollen

CLEAR CARATS er registreret hos Ædelmetalkontrollen FORCE Technology. Det betyder, at når du køber et Clear Carats-smykke, er du sikret, at låse, tråde, navnetags, mellemled, vedhæng mm. er af ægte ædelmetal.

Clear Carats’ navnestempelbevis udstedt af Ædelmetalkontrollen.

Vi giver naturligvis ægthedsgaranti

Vi lever fuldt op til vores etiske og moralske ansvar, som forhandler af diamantsmykker, derfor leveres vores produkter med ægthedsgaranti. Kun det allerbedste er godt nok, og vi sætter en stor ære i at kunne stå inde for vores produkter, og med god samvittighed kan sælge diamanter af høj kvalitet. 

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til, at du har tilføjet nogle produkter til din kurv endnu.