✨ Mix & match. Køb 2 og spar ekstra 20% på det billigste. 💎💍
Spar 10% ekstra på alt ☀ Summer sale
Menu
Cart 0 0,00 kr.
Kurv

81 75 75 75

Cart 0 0,00 kr.

Reparation og service af dit Clear Carats smykke

Smykker kan opleve slid og ælde over tid. Derfor er reparation og service afgørende for at bevare et så perfekt smykke som den dag du fik det.

Hvis du for nyligt har opdaget en løs diamant eller en bøjet spids, så kontakt os hurtigst muligt. Vores smykkeværksted kan reparere dit smykke inden skaden forværres eller stenen går tabt.

Almindelige typer af smykkereparationer

Ændring af ringstørrelse: Hvis en ring er for løs eller stram, kan størrelsen justeres ved at skære og lodde skaftet.

Kædereparation: Over tid kan led knække eller kæden blive løsere. Disse reparationer involverer tilføjelse af et led, lodning af kæden eller udskiftning af låsen. Kompleksiteten afhænger af typen af kæde og størrelsen af leddet.

Genstandsreparation: Krogene, der understøtter stenen, kan blive slidt og svækkes med tiden. Det øger risikoen for, at stenen falder ud. Selvom kroge kan bøjes og knække, bliver de ofte flade eller får et afrundet udseende. I disse tilfælde kan den enkelte krog eller et komplet sæt udskiftes.

Skaftreparation: Ringens skaft kan blive slidt på grund af den stress, som ringen påføren gennem daglige opgaver. Dette problem ses ofte med forlovelsesringe og vielsesringe, da de bæres hver dag. Hvis problemet ignoreres, kan der opstå et brud i bunden af ringen. I disse tilfælde kan vores smykkeværksted lodde og omforme båndet.

Løse sten: Hvis stenen bevæger sig ved berørelse oplever du løshed. Fortsæt ikke med at bære dit smykke i denne skrøbelige tilstand, da det øger risikoen for, at stenen falder ud og går tabt. Kontakt os i stedet hurtigst muligt, så vi kan sende dit smykke til opstramning på vores smykkeværksted.

Udskiftning af sten: Vores uddannede diamantgraderer kan finde enhver ædelsten til dit dyrebare smykke samt udskifte sten på vores smykkeværksted.

Inspektion, rens, polering og efterbehandling

En grundlæggende rens, polering og inspektion er en del af den rutinemæssige pleje og vedligeholdelse, der er nødvendig for at bevare dine smykker som nye.

Inspektionsprocessen omfatter at finde løse sten, bøjede kroge og eventuelle skader på metallet eller stenene, der skal repareres.

  1. Smykket renses for at fjerne snavs, olie, lotion osv. på metallet og ædelstenene. Rengøringsprocessen afhænger af ædelsten i stykket. Ultralydsrens bruges til smykker med holdbare sten som diamanter.
  2. Smykket poleres for at fjerne eventuelle mindre ridser. Det vil gøre overfladen glat og skinnende.
  3. Smykket damprenses for at fjerne resterende snavs eller rengøringsmidler.
  4. Alle smykker i hvidguld er rhodium belagt. Efter polering og rengøring skal smykket rhodiumbelægges igen for at bevare sit lyse finish.

Ikke alle smykker kræver reparation, men alle smykker kræver rutinemæssig pleje og vedligeholdelse.

Kendetegn på reparationer af høj kvalitet

Reparationer af smykker er veludført, hvis du ikke kan få øje på det udførte arbejde. Du kan genkende en god reparation på:

  • Det reparerede område har samme farve og glans som resten af stykket.
  • Du kan ikke se ikke mærker fra hamring eller værktøj.
  • Eventuelle søm eller mærker fra beskæring er glattet væk.
  • Et nyt led stikker ikke ud eller ændrer på kædens flydning.
Har du et Clear Carats smykke som trænger til reparation eller service? Kontakt os på [email protected] eller tlf. 81 75 75 75 for information og priser.
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til, at du har tilføjet nogle produkter til din kurv endnu.