✨ Mix & match. Køb 2 og spar ekstra 20% på det billigste. 💎💍
Spar 10% ekstra på alt ☀ Summer sale
Menu
Cart 0 0,00 kr.
Kurv

81 75 75 75

Cart 0 0,00 kr.

Udvidet garanti med Clear Carats Care

Clear Carats Care er en unik udvidet garanti og service som kan tilvælges ved køb af et diamantsmykke. Den udvidede garanti dækker alle udgifter i forbindelse med reparation, tilpasning eller vedligehold foretaget af vores smykkeværksted i op til 5 år.

Dit smykke vil blive beskyttet mod brugsmæssigt slid og kosmetiske skader såsom ridser eller revner. Du vil uden beregning kunne få foretaget et årligt serviceeftersyn med inspektion, rens og polering indenfor den valgte garantiperiode.

Er det pengene værd?

Vi anbefaler altid en udvidet garanti, da den hurtigt bliver alle pengene værd. Alene justering af ringstørrelse beløber sig til 550 DKK plus forbrug af ædelmetal samt tillæg for montage af ædelsten hos en guldsmed i Danmark.

Den udvidede garanti dækker bl.a. tilpasning af ringstørrelse, rens og polering, reparation af kosmetiske skader, arbejdskraft og dele til montage af sten, fastspænding af sten, lodning, omformning, udskiftning af kroge eller tilføjelse af led.

Totalskade, tyveri, tab af sten, mistede dele samt groft uagtsomme og forsættelige skader er ikke omfattet af den udvidede garanti. 

Hvordan anmeldes en skade?

Kontakt vores kundeservice på [email protected] eller tlf. 81 75 75 75 og beskriv skaden.

Vi reparerer dit smykke afhængig af skadens omfang. Uanset hvilken skade dit smykke har fået, skal du ikke betale noget, så længe skaden eller servicen dækkes af vores garantibetingelser.

Vores udvidede garanti dækker ikke

  • Tyveri eller tab
  • Erstatning af mistede dele eller sten
  • Selve stenen ved udskiftning af revnet eller skåret sten
  • Groft uagtsomme og fortsættelige skader
  • Totalskade hvor prisen for reparation overstiger nyprisen
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til, at du har tilføjet nogle produkter til din kurv endnu.