🩷 Der er kærlighed i luften. Få gratis chokolade med til Valentinsdag 🥰
Spar 10% ekstra på alt ☀ Summer sale
Menu
Cart 0 0,00 kr.
Kurv

81 75 75 75

Cart 0 0,00 kr.

Me&My custommade navnehalskæde i 14 kt guld eller hvidguld og diamanter

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Fra 7.200,00 kr.

Me&My custommade navnehalskæde i 14 kt guld eller hvidguld og diamanter

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Fra 7.200,00 kr.

Delbetaling med ViaBill eller Anyday

Varenr: SGPD-5542 Custommade navnekæde i 14 kt. guld- eller hvidguld og brillantslebne diamanter og kæde med variabel længde fra ca. 41-43 og 45.5 cm – Fra min. 3 stk initialer efter eget valg og ca. 0,25 ct, men kun fantasien sætter grænser..

OBS.. Bestillingsvare – depositum for 3 bogstaver. Når anmodningen er modtaget, giver vi præcis vareprisen fratrukket depositium der afhænger af antal af valgte bogstaver/Initialer ( min 3 pr. kæde ) inden for 48 timer med en detaljeret skitse til godkendelse som fremsendes pr. mail.  Ved ordrebekræftelse forbereder vores produktudviklingsteam hurtigt modellen i CAD, og vi er i stand til at afsende varen inden for 14 arbejdsdage.- Husk og skriv navnet i notarfeltet. Evt. restbeløb betales ved bestilling.

Alle personlige navnekæder kan ikke ombyttes eller returneres.

kortlogo
Varenummer: SGPD-5542 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fra Me&My serien fra ClearCarats kommer her en custommade navnehalskæde med diamanter er en smuk og personlig smykkegenstand, der er skræddersyet til at fremhæve dit personlige præg og stil. Denne type halskæde er normalt lavet af ædelmetaller som guld, hvidguld eller platin, og den er designet til at bære et specifikt navn eller ord, der har en særlig betydning for dig. Vores navnesmykke e udsmykket med ægte diamanter eller andre ædelstene, der tilføjer en ekstra dimension af glamour og elegance til smykket.

En personlig gave til en elsket, da de kombinerer skønhed og sentimental værdi på en helt unik måde. De kan bruges til at fejre specielle lejligheder som fødselsdage, jubilæer, eller andre mindeværdige begivenheder, og de fungerer også som en stilfuld accessory, der kan bæres til både formelle og uformelle anledninger.

En custommade navnehalskæde med diamanter er en tidløs og elegant smykke, der udstråler en personlig signatur og en subtil luksuriøsitet, og som kan blive en dyrebar arvestykke for kommende generationer.

 

Kort forklaring om naturlige diamanter kontra lab-grown diamanter –

LAB-GROWN DIAMANTER /  NEXT GENERATION DIAMANTER – 

Lad os slå  fast… lab-grown diamanter er ÆGTE diamanter på helt lige fod med de naturlige diamanter. De laboratorieskabte diamanter er skabt af mikroskopiske carbonfrø fra en naturlig diamant. Med en avanceret teknologi fremstilles disse diamanter under ekstremt tryk og varme. Man efterligner altså blot naturen, men under mere kontrollerede forhold. På den her måde får man kun de rene diamanter og ikke det store ”spild” som med den naturlige diamanter. Det er mere bæredygtigt for vores miljø.

NATURLIGE DIAMANTER

Naturlige diamanter bliver skabt i jordens indre under ekstrem varme og tryk. Via en naturlig kemisk proces og påvirkning opstår dette krystaller som vi kender som verdens hårdeste materiale. Et krystal der funkler i regnbuens farver, men først når det bliver spaltet slebet og poleret. Det et kæmpe stort og utroligt krævende arbejde, med flere tons jord der skal graves igennem bare at finde et enkelt diamantkrystal. Kvaliteten på de på de opgravede diamanter har også stor variation. Det er kun ca. 10% der er fine og gode nok til at blive brugt som de brillantslebne diamanter som vi kender fra diamant smykker.

Det er denne sjældenhed og kæmpe arbejde der gør diamanter så eftertragtet, kostbare og så ufatteligt smukke som de er.

Alle smykkerne fra Clear Carats of Copenhagen leveres med certifikat samt i smykkeæsker. Vi er autoriseret forhandler af alle vores smykker som, er din garanti for at du modtager et 100 % originalt smykke.

Yderligere informationer

Ædelmetal

14 kt guld, 14 kt. hvidguld, 14 kt. rosaguld

Diamant

Lab-grown diamant – kvalitet: FH/VS, Naturlig diamant – kvalitet: GH/SI1

Farve / Klarhed

Naturlig: Top Wesselton/Welleston GH / Lab-grown: Top Wellelton FH

Overflade

Blank

CLEAR CARATS køberbeskyttelse

Måske vil du også være vild med

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til, at du har tilføjet nogle produkter til din kurv endnu.