🩷 Der er kærlighed i luften. Få gratis chokolade med til Valentinsdag 🥰
Spar 10% ekstra på alt ☀ Summer sale
Menu
Cart 0 0,00 kr.
Kurv

81 75 75 75

Cart 0 0,00 kr.

Cocktail-collection, ring med Citrin og diamanter i 14 kt guld eller hvidguld – 30167

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Original price was: 10.995,00 kr..Current price is: 6.495,00 kr..

Cocktail-collection, ring med Citrin og diamanter i 14 kt guld eller hvidguld – 30167

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Original price was: 10.995,00 kr..Current price is: 6.495,00 kr..

Delbetaling med ViaBill eller Anyday

Varenr: 30167 – Coctail-collection – Ring med oval smuk citrin på 1.8 ct omkranset af 28 stk. brillantslebne diamanter på 0.14 ct. i 14 kt guld eller hvidguld. Total 1,94 ct. Citrin fåes i mange farver, her i gul, blå eller lilla.

Fås med naturlig diamant og ædelsten i kvalitet: GH/SI – skriv i notarfeltet om de ønsker citrinen i blå, gul, eller grøn, samt str. og ædelmetal.

Bestillingsvare estimeret levering ca. 15-20 arbejdsdage

Tilgængelig på restordre

kortlogo
Varenummer: 30167/CE Kategorier: ,

Beskrivelse

Fra vores coctail collection kommer her en cocktailring med oval citrin omkransning af diamanter i 14 karat guld eller hvidguld, et smykke der udstråler både elegance og dramatik.

Centralt i denne fortryllende cocktailring sidder en dyb lilla oval ametyst, der fungerer som en strålende fokuspunkt. Ametystens farve, der symboliserer ro og royaletet, tilføjer en sofistikeret og regal touch til ringen. Ametysten er her smukt indfattet i 14 karat guld, hvilket giver en varm og luksuriøs ramme omkring stenen. Guldets glød og kontrasten mellem stenen og ædelmetallet skaber en iøjnefaldende kombination. Omkring ametysten danner diamanter en strålende krans, der yderligere forstærker ringens skønhed og glamour. Disse diamanter er omhyggeligt indfattet for at maksimere deres glans og tilføje et ekstra lag af luksus til ringen. Ringens bånd, også lavet af 14 karat guld, kan have et elegant og detaljeret design, der komplementerer hovedstenen og diamanterne. Båndets overflade er poleret for at give en glansfuld finish, hvilket skaber en sofistikeret og tidløs æstetik.

Den samlede effekt af denne cocktailring er en iøjnefaldende og luksuriøs kombination af farve og glans. Den kan bæres som et smukt statement-smykke ved særlige lejligheder eller for at tilføje et strejf af glamour til enhver daglig påklædning. Cocktailringen med ametyst og diamanter i 14 karat guld er et tidløst og elegant stykke, der udstråler klasse og skønhed.

Alle smykkerne fra Clear Carats of Copenhagen leveres med certifikat samt i smykkeæsker. Vi er autoriseret forhandler af alle vores smykker som, er din garanti for at du modtager et 100 % originalt smykke.

Yderligere informationer

Antal sten

1 Stk á 1,8, 28 stk á 0,0050 – total 0,14 ct

Carat

Ca. 1.94 ct

Ædelmetal

14 kt guld, 14 kt. hvidguld

Vægt

Ca. 3.82 gram -( kan variere efter ringstr.)

ClearCarats collection Coctail collection

Hver ring i Cocktail Collection er designet med tanke på at være iøjnefaldende og elegant samtidig. De kan have en glamourøs og festlig atmosfære, der passer perfekt til sociale begivenheder og særlige lejligheder.

CLEAR CARATS køberbeskyttelse

Måske vil du også være vild med

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til, at du har tilføjet nogle produkter til din kurv endnu.