🩷 Der er kærlighed i luften. Få gratis chokolade med til Valentinsdag 🥰
Spar 10% ekstra på alt ☀ Summer sale
Menu
Cart 0 0,00 kr.
Kurv

81 75 75 75

Cart 0 0,00 kr.

Clear Carats AneLora, alliancering i 14 kt hvidguld og 0.25 ct. diamanter

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Fra 3.995,00 kr.

Clear Carats AneLora, alliancering i 14 kt hvidguld og 0.25 ct. diamanter

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Fra 3.995,00 kr.

Delbetaling med ViaBill eller Anyday

7141 – AneLora alliancering i 14 kt hvidguld med 13 stk brillantslebne diamanter på toalt 0.25 ct.

Fås med både naturlig diamant i kvalitet: GH/SI samt lab-grown diamant i kvalitet: FH/VS.

Vælg om det skal være med naturlig eller lab-grown diamant. Du kan lære og læse mere om diamant typerne længere nede på siden.

kortlogo
Varenummer: W7141 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores AneLora alliancering er helt unikt designet med mindst muligt ædelmetal omkring diamanterne samt små huller på indersiden af ringen. Det åbne design på ringskinnen, får diamanterne til at glitre fra alle retninger, når de fanger solen og lyset. og giver derved mulighed for meget mere lysrefleksion til diamanterne end traditionel design. Bagsiden af ringen er glat, og dermed sætter ringen sig ikke fast i stof eller lign. og indersiden føles glat mod hånden. Helt fantastisk Clear Carats design hvor diamanterne rigtig kommer til rette og bliver set.

Clear Carats AneLora alliancering er en klassisk ring, der ofte bruges som forlovelsesring eller vielsesring. Navnet kommer af dén alliance der dannes, mellem 2 mennesker og når ringen fra start eller med tiden er fyldt ud med diamanter hele vejen rundt. Allianceringen kaldes også Infinity for det uendelige.

Kort forklaring om naturlige diamanter kontra lab-grown diamanter –

LAB-GROWN DIAMANTER /  NEXT GENERATION DIAMANTER – 

Lad os slå  fast… lab-grown diamanter er ÆGTE diamanter på helt lige fod med de naturlige diamanter. De laboratorieskabte diamanter er skabt af mikroskopiske carbonfrø fra en naturlig diamant. Med en avanceret teknologi fremstilles disse diamanter under ekstremt tryk og varme. Man efterligner altså blot naturen, men under mere kontrollerede forhold. På den her måde får man kun de rene diamanter og ikke det store ”spild” som med den naturlige diamanter. Det er mere bæredygtigt for vores miljø.

NATURLIGE DIAMANTER

Naturlige diamanter bliver skabt i jordens indre under ekstrem varme og tryk. Via en naturlig kemisk proces og påvirkning opstår dette krystaller som vi kender som verdens hårdeste materiale. Et krystal der funkler i regnbuens farver, men først når det bliver spaltet slebet og poleret. Det et kæmpe stort og utroligt krævende arbejde, med flere tons jord der skal graves igennem bare at finde et enkelt diamantkrystal. Kvaliteten på de på de opgravede diamanter har også stor variation. Det er kun ca. 10% der er fine og gode nok til at blive brugt som de brillantslebne diamanter som vi kender fra diamant smykker.

Det er denne sjældenhed og kæmpe arbejde der gør diamanter så eftertragtet, kostbare og så ufatteligt smukke som de er.

Alle smykkerne fra Clear Carats of Copenhagen leveres med certifikat samt i smykkeæsker. Vi er autoriseret forhandler af alle vores smykker som, er din garanti for at du modtager et 100 % originalt smykke.

Yderligere informationer

Ædelmetal

14K hvidguld

Antal sten

13 stk.

Overflade

Blank

Højde

3.07 mm

Vægt

2.7 gram

Carat

0.25 ct.

Diamant

Lab-grown diamant – kvalitet: FH/VS, Naturlig diamant – kvalitet: GH/SI

CLEAR CARATS køberbeskyttelse

Måske vil du også være vild med

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til, at du har tilføjet nogle produkter til din kurv endnu.