🩷 Der er kærlighed i luften. Få gratis chokolade med til Valentinsdag 🥰
Spar 10% ekstra på alt ☀ Summer sale
Menu
Cart 0 0,00 kr.
Kurv

81 75 75 75

Cart 0 0,00 kr.

Diamantring Cross fra ClearCarats i 14 kt. guld og hvidguld med 0.55 t diamanter 23470

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Fra 7.200,00 kr.

Diamantring Cross fra ClearCarats i 14 kt. guld og hvidguld med 0.55 t diamanter 23470

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Fra 7.200,00 kr.

Delbetaling med ViaBill eller Anyday

Varenr: 23470 –  Diamantringen Cross i 14 kt. guld og hvidguld med 0.55 ct. diamanter.

Fås med både naturlig diamant i kvalitet: GH/SI samt lab-grown diamant i kvalitet: FH/VS.

OBGS, bestillingsvare. Vælg om det skal være med naturlig eller lab-grown diamant, og skriv ringstr.i notarfeltet. Estimeret levering ca. 3-4 uger alt efter.

Du kan lære og læse mere om diamant typerne længere nede på siden.

kortlogo
Varenummer: 23470 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Cross en diamantring fra vores nyeste collection Drop Bead Gorgeous. En diamantring i to-tone 14 kt. guld- og hvidguld som kombinerer elegance og kontrast på en raffineret måde. Ringens design byder på et iøjnefaldende kryds, hvor ædelmetallet er delt i to toner for at skabe visuel interesse. Denne kombination af toner tilføjer et dynamisk og moderne element til ringens udseende.Båndet på ringen er slankt og elegant, hvilket giver et let og behageligt look. Overfladen er blankt for at fremhæve ædelmetallernes naturlige glans. Designet er omhyggeligt afbalanceret for at sikre, at krydset med diamanter er centreret og iøjnefaldende uden at virke overvældende.

Diamanterne, indlejret ved krydset, Indlejret i ringen er omhyggeligt udvalgte diamanter, strategisk placeret til at fange og reflektere lys, hvilket tilføjer en strålende gnist og en subtil luksus og elegance til ringen. Resultatet er en unik og smuk ring, der kombinerer to-tone ædelmetal med et krydsdesign og diamanter for at skabe en tidløs og elegant ring, der skiller sig ud med stil og raffinement. Denne type ring er velegnet til både hverdagsbrug og mere formelle begivenheder, hvilket gør den alsidig og tidløs.

Den overordnede effekt er et tidløst og alsidigt smykke, der problemfrit går fra casual til mere formelle lejligheder. Kombinationen af rosaguld, hvidguld og diamanter skaber en ring, der ikke kun er visuelt fantastisk, men også holdbar og velegnet til hverdagsbrug.

Alle smykkerne fra Clear Carats of Copenhagen leveres med certifikat samt i smykkeæsker. Vi er autoriseret forhandler af alle vores smykker som, er din garanti for at du modtager et 100 % originalt smykke.

Yderligere informationer

Ædelmetal

14 kt. guld og hvidguld

Carat

0.55 ct.

Diamant

Lab-grown diamant – kvalitet: FH/VS, Naturlig diamant – kvalitet: GH/SI

Slibning

Brilliantslib med 57 facetter (sider / kanter). Brillantslibet giver en perfekt lysrefleksio

Vægt

ca. 4.25 gram ( kan variere efter str. )

Ringstørrelse

EU/50 – 57, EU/58 – 62

Clear Carats Drop Bead Gorgeous serie

Cross fra Clear Carats Fra vores nye kollektion "Drop Bead Gorgeous". Oversættes til dansk som "Smuk som en perle" eller "Smuk som et perlesmykke". Dette er en kreativ oversættelse, der bevarer ordspillet mellem "drop-dead gorgeous" (en engelsk idiom for noget ekstremt smukt) og tilføjer en reference til perler (beads), hvilket er en fin måde at udtrykke skønhed på.

Antal sten

22 stk a 0,0250 -0,55 ct.

CLEAR CARATS køberbeskyttelse

Måske vil du også være vild med

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til, at du har tilføjet nogle produkter til din kurv endnu.