🩷 Der er kærlighed i luften. Få gratis chokolade med til Valentinsdag 🥰
Spar 10% ekstra på alt ☀ Summer sale
Menu
Cart 0 0,00 kr.
Kurv

81 75 75 75

Cart 0 0,00 kr.

Clear Carats diamant creoler i 14 kt. hvidguld og 0.60 ct. diamanter

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Fra 6.495,00 kr.

Clear Carats diamant creoler i 14 kt. hvidguld og 0.60 ct. diamanter

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

Fra 6.495,00 kr.

Delbetaling med ViaBill eller Anyday

19637W – Clear Carats diamant creoler  er lavet i 14 karat hvidguld og er besat med i alt ca. 0,60 carat hvide brillantslebne dobble-cut diamanter på hver især 0,01 carat

Fåes med både naturlig diamant – kvalitet: GH/SI samt lab-grown diamant – kvalitet: FH/VS

Vælg om det skal være med naturlig eller lab-grown diamant.  Du kan lære og læse mere om Diamant typerne længer nede på siden

kortlogo

Beskrivelse

Clear Carats diamant creoler  er lavet i 14 karat hvidguld og er besat med i alt ca. 0,60 carat hvide brillantslebne dobble-cut diamanter. Diamanterne er yderst og inderst på bagsiden. Dette får diamanterne til at glitre fra alle retninger, når de fanger solen og lyset.

Disse eksklusive creolere er fra vores egen Clear Carats- kollektion. Der er lavet diskrete huller på indersiden/ydersiden ved diamanterne, hvilket giver mulighed for meget mere lysrefleksion til diamanterne end normalt.  Smykkerne er kendetegnet af luksus, og er en del af vores diamantkollektion, som vi virkelig har kælet for. Vi har udelukkende anvendt de bedste materialer, og alle smykkerne består af 14 eller 18 karat guld og/eller hvidguld besat med funklende diamanter. Et godt valg, hvis du ønsker luksuriøse øreringe med underspillet elegance. De er smalle og enkelte, men de mange funklende diamanter vi drage beundrende blikke.

Alle smykkerne fra Clear Carats of Copenhagen leveres med certifikat samt i smykkeæsker. Vi er autoriseret forhandler af alle vores smykker som, er din garanti for at du modtager et 100 % originalt smykke.

Kort forklaring om naturlige diamanter kontra lab-grown diamanter –

LAB-GROWN DIAMANTER /  NEXT GENERATION DIAMANTER – 

Lad os slå  fast… lab-grown diamanter er ÆGTE diamanter på helt lige fod med de naturlige diamanter. De laboratorieskabte diamanter er skabt af mikroskopiske carbonfrø fra en naturlig diamant. Med en avanceret teknologi fremstilles disse diamanter under ekstremt tryk og varme. Man efterligner altså blot naturen, men under mere kontrollerede forhold. På den her måde får man kun de rene diamanter og ikke det store ”spild” som med den naturlige diamanter. Det er mere bæredygtigt for vores miljø.

NATURLIGE DIAMANTER

Naturlige diamanter bliver skabt i jordens indre under ekstrem varme og tryk. Via en naturlig kemisk proces og påvirkning opstår dette krystaller som vi kender som verdens hårdeste materiale. Et krystal der funkler i regnbuens farver, men først når det bliver spaltet slebet og poleret. Det et kæmpe stort og utroligt krævende arbejde, med flere tons jord der skal graves igennem bare at finde et enkelt diamantkrystal. Kvaliteten på de på de opgravede diamanter har også stor variation. Det er kun ca. 10% der er fine og gode nok til at blive brugt som de brillantslebne diamanter som vi kender fra diamant smykker.

Det er denne sjældenhed og kæmpe arbejde der gør diamanter så eftertragtet, kostbare og så ufatteligt smukke som de er.

Yderligere informationer

Ædelmetal

14K hvidguld

Antal sten

60 stk. a 0.010 carat

Carat

0.60 carat

Overflade

Blank

Slibning

Brilliantslib med 57 facetter (sider / kanter). Brillantslibet giver en perfekt lysrefleksion

Diameter / Omkreds

Ø: 20 mm

Diamant

Lab-grown diamant – kvalitet: FH/VS, Naturlig diamant – kvalitet: GH/SI

CLEAR CARATS køberbeskyttelse

Måske vil du også være vild med

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til, at du har tilføjet nogle produkter til din kurv endnu.