✨ Mix & match. Køb 2 og spar ekstra 20% på det billigste. 💎💍
Spar 10% ekstra på alt ☀ Summer sale
Menu
Cart 0 0,00 kr.
Kurv

81 75 75 75

Cart 0 0,00 kr.

RAW-collection – Solitairering i 14 kt hvidguld og 2.0 ct diamanter

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

21.995,00 kr.

RAW-collection – Solitairering i 14 kt hvidguld og 2.0 ct diamanter

Leveres i vores fine soft-touch smykkeæske med velourindsats

21.995,00 kr.

Delbetaling med ViaBill eller Anyday

Specialdesign & bestilling  RAW-collection fra ClearCarats, er også One-of-a-kind.Her håndlavet solitairering i 14 kt. hvidguld  med 2.0 ct labgrown diamant med fantastisk  kvalitet. OBS: modelbillede – Hver ring bliver lavet specielt til kunden

Ønskes anden ædelsten eller naturlig diamant er det også muligt – kontakt os of få en god snak om dine ønsker med vores guldsmed og diamantgrader – kun fantasien sætter grænser

Bestillingsvare estimeret levering fra 15 arbejdsdage.

!. Akontobetaling kr. 10.000,-

 

Clear Carats Care

Bær dit diamantsmykke som du vil – vi dækker reparation og service i op til 5 år.
Læs om alle Clear Carats Care fordelene under udvidet garanti.

kortlogo

Beskrivelse

Må vi præsentere  vores RAW -collection, som udelukkende består af unikt håndlavet exclusiv dansk guldsmede arbejde. 

Dette solitairering er et mesterværk af dansk håndværk, skabt med omhu og præcision i samarbejde med vores dygtige guldsmede. Denne solitairering er ikke kun et smykke, det er en manifestation af den klassiske og tidløse skønhed, der er karakteristisk for dansk design. Det håndlavede aspekt tilføjer en unik dimension, da det betyder, at hvert enkelt smykke er unikt med omhu og opmærksomhed fra vores guldsmed. Midtpunktet i denne håndlavede solitairering er her  vist med en imponerende labgrown diamant på 1.0 karat, som er omhyggeligt udvalgt for sin kvalitet og skønhed. Diamanten er slebet med præcision for at fremhæve sit skær og gnistre. Den er sat i en klassisk solitairindfatning, med 4 grapper  der tillader maksimal lysgennemgang og får diamanten til at skinne med en enestående intensitet.

Hver enkelt detalje i ringen er udført med omhu og opmærksomhed. Guldet er formet og poleret for at opnå en glat overflade, der føles behagelig på fingeren. Indfatningen af diamanten er udført med præcision, og de fine detaljer i designet fremhæver diamantens skønhed uden at overdøve den.

At bære denne håndlavede solitairering er ikke bare at bære et smykke, det er at bære et kunstværk, et symbol på kærlighed, håndværk og tidløs skønhed. Det er en investering i et smykke, der vil være en kilde til glæde og beundring i mange generationer.

Med RAW-kollektionens elegante, enkle og alligevel luksuriøse design gør det den til en oplagt ring til kvinden i dit liv, og symbolet på den evige kærlighed og løftet til din partner, eller måske blot smykket, der lige sætter prikken over i’et. Miks og match dine smykker  – både i former, farver og materialer, og skab din helt egen unikke stil.

Alle smykkerne fra Clear Carats of Copenhagen kollektioner leveres med certifikat samt i smykkeæsker. Vi er autoriseret forhandler af alle vores smykker som, er din garanti for at du modtager et 100 % originalt smykke.

Labgrown Diamant:

En labgrown diamant, også kaldet man-made diamant, er skabt kunstigt i en laboratorieindstilling. Disse diamanter reproducerer de naturlige forhold, men processen sker meget hurtigere end den naturlige dannelse.

  1. Oprindelse og Dannelse: Labgrown diamanter skabes ved at udsætte en kulstofkilde for højt tryk og temperatur eller ved kemisk dampaflejring. Denne proces simulerer de naturlige forhold, men sker på meget kortere tid, typisk uger til måneder.
  2. Inklusioner: Labgrown diamanter har normalt færre inklusioner end naturlige diamanter, da de skabes under mere kontrollerede forhold.
  3. Konsistens: Labgrown diamanter har ofte mere ensartede egenskaber og kvaliteter, da de dannes i en mere kontrolleret miljø.

Både naturlige og labgrown diamanter har deres egne unikke egenskaber og kan være smukke og eftertragtede. Valget mellem dem afhænger ofte af personlig præference, etiske overvejelser og budget.

Yderligere informationer

Ædelmetal

14 kt guld

Antal sten

1 stk.

Diamant

2.0 ct labgrown diamant.  Color: River (F) Klarhed: VS2, 2.0 ct labgrown diamant.  Color: River (F) Klarhed: VVS2 eye-clean.

Band:

ClearCarat RAW-collection

Carat

2.0 ct

CLEAR CARATS køberbeskyttelse

Måske vil du også være vild med

Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ikke ud til, at du har tilføjet nogle produkter til din kurv endnu.